Гејмерски слушалки КО-125

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,200
Без данок
Бр.

Гејмерски Слушалки Ко-125 

РГБ светло 

УСб и 2 аукс приклучоци

Флексибилен микрофон

Топ Дизајн

Слични производи