KP-15 Kensa екстерна батерија

$600
Без данок
статус на залиха: 10 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

KP-15 power banks KENSA

6000 mAh

led indicator 

on/off buton

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња