KM-258 Блуту звучник

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,600
Без данок
Бр.

Блуту звучник со РГБ светло

РАДИО ФМ

слот за Караоке микрофон-стандард

слот за усб и мемориска карта

Практичен дизајн со рачка за носење

Слични производи