TW 604 држач со Wifi

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,600
Без данок
Бр.

Држач за телефон со wifi полнење

Оригинален производ за Ајфон 12 и 13

Iphone 12 Iphone 13

Уникален дизајн 

бело-сребрена боја

Содржи Smart QualComm чип за брзо полнење

Слични производи