Т-61 магнетен држач

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
450
Без данок
Бр.

Држач за телефон со магнет

се монтира на табло над волан

Удобен за долги патувања и користење на навигација од телефон

флексибилен за сите типови на возила

Слични производи