JOER пиштол за силикон

$250
Без данок
статус на залиха: 1 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

JOER Пиштолот работи со тенки силиконски цефки

30W

model S-606

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња