универзален адаптер за патување

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days

450
Без данок
Бр.

Овој адаптер ги содржи сите потребни додатоци за да може да ги полните вашите уреди во било која држава во светот.

Лесен и компактен за употреба

Слични производи