Пиштол за силикон

$350
Без данок
статус на залиха: 2 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

60w

Пиштолот работи со дебели силиконски цефки

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња