Усб кабел V3

Cable USB 2.0 A-plug Mini 5PM 1.8m Premium

$150
Без данок
статус на залиха: 3 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

Features 

-USB 2.0 cable A plug/mini-USB 5PM 6ft cable 

-30u" gold-plated contacts suitable for USB 2.0 high-speed data transfer 


Specifications 

-USB 2.0 and USB 1.1 compatible 

-Moulded connectors 

-Professional series 

-Black color 

-Bulk packing 

-Length: 1.8 m (6 ft)

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња