Lighting to AUX кабел

$350
Без данок
статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

Кабел за употреба на АУХ слот при уреди на Apple
Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња