Т-42 држач за телефон

статус на залиха: 10 Бр.
статус на достава: 1-3 days

400
Без данок
Бр.

Универзален држач за телефон

уникален и модерен дизајн

Флексибилен за сите телефони

поставување на стакло и пвц

Слични производи