KC 176 Усб кабел со лед светло

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
600
Без данок
Бр.

Троен Усб кабел со Микро Тип Ц и ајфон конектор

Уникален дизајн од 2022 година

Брзо полнење

Лед светло вграден

Најдобар дизајн во категорија

Слични производи