KP-13 KENSA екстерна батерија

статус на залиха: 10 Бр.
статус на достава: 1-3 days
700
Без данок
Бр.
Kensa kp-13 power bank
екстерна батерија со мицро усб кабел 
6000 mAh 
on/Off копче

Слични производи