Батерија за Huawei P9, P9 Lite, P10 Lite, P8 Lite 2017, P9 Lite 2017,P20 Lite, Honor 5c/7 Lite, Honor 8, P Smart, Y6 2018

статус на залиха: Распродадено
700
Без данок
Бр.

Huawei P9, P9 Lite, P10 Lite, P8 Lite 2017, P9 Lite 2017,P20 Lite, Honor 5c/7 Lite, Honor 8, P Smart, Y6 2018

Слични производи