Led лампа

статус на залиха: 3 Бр.
статус на достава: 1-3 days
500
Без данок
Бр.
Лед лампа за читање 

Touch LIght копче на допир која предава бела светлина в 3 нијанси

Лампата може да се користи во бебешка соба каде  дава удобна и пријатна светлина која релаксира според вашиот вкус за светлина

Лед лампа за читање
Touch LIght копче на допир која предава бела светлина в 3 нијанси
Лампата може да се користи во бебешка соба каде дава удобна и пријатна светлина која релаксира според вашиот вкус за светлина

Слични производи