Led дизајнирана лампа

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
350
Без данок
Бр.

Led лампа со дизајн која свети во бела и релаксирачка жолта боја.Удобна за Читање.Може да се користи за светло во бебешка соба која дава пријатна светлина

Led лампа со дизајн која свети во бела и релаксирачка жолта боја.Удобна за Читање.Може да се користи за светло во бебешка соба која дава пријатна светлина