KT 304 ФМ Трансмитер

статус на залиха: 50 Бр.
статус на достава: 1-3 days

600
Без данок
Бр.

Блутут Мр3 со возможност за разговор

Влез за усб и мемори карта

Излаз за полнење

Слични производи