CasaLand Блутут звучник

статус на залиха: 1 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,600
Без данок
Бр.

Одличен дизајн исполнет со квалитет и супер звук која дава многучасовно уживање во музиката


димензии 20цм - 10 цм

уредот е пакуван со усб кабел и каиш за удобно користење и носење

Одличен дизајн исполнет со квалитет и супер звук која дава многучасовно уживање во музиката
димензии 20цм - 10 цм
уредот е пакуван со усб кабел и каиш за удобно користење и носење

Слични производи