KT-15 Mp3 Fm transmiter

статус на залиха: 12 Бр.
статус на достава: 1-3 days
700
Без данок
Бр.

Мр3 ФМ модулатор за слушање музика во автомобил или друго возило

Возможност за полнење преку самиот модулатор

Блутут конекција за разговор

Слични производи