BZ 9 Vise route Полнач за во автомобил

статус на залиха: Нема залиха
400
Без данок
This item is currently out of stock and can not be purchased.

1. Влез: DC12-24V

2. Излез: USB1 / 2: DC5V / 2.4A

Вкупен излез: DC5V / 3.1A MAX

3. Материјал: алуминиумска обвивка од легура

4. со сина индикатор

5. Заштита со повеќе кола

6. Должина * Дијаметар: 5,9 x 2,6 см, тежина: 23 g

Слични производи