SUP тетрис

$650
Без данок
статус на залиха: 2 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

SUP тетрис со над 400 ретро игри за бескрајна забава

Во комплетот се вклчени кабел и батерија 

SUP тетрис со над 400 ретро игри за бескрајна забава
Во комплетот се вклчени кабел и батерија
Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња