KB 865 Блутут слушалка

статус на залиха: 10 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,200
Без данок
Бр.

Единична Блутут слушалка со одлични звукови перформанси


Одлична батерија која трае до 4 часа разговор


Уникален и удобен дизајн


Одличен за шовери на камиони.брзи пратки и кол центри


truck driver


post delivery


call centar

Слични производи