Ruter Tenda N300 -3 антени

$1,150
Без данок
статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

Tenda N300 рутер со 3 антени
Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња