BX1 Ezinc Iphone Усб кабел

$350
Без данок
статус на залиха: 500 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

1. Должина: 1м

2. Кабелски површински материјал: ПВЦ

3. Конектор Површински материјал: ПВЦ

4. Јадро на кабел 24AWG (26 / 0,1) * 2C + (10 / 0,1) * 2C OD3.2 ПВЦ ; со максимална струја од 3A

5. За полнење и пренесување на податоци

7. Тежина: 22г

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња