Полнач FAST

$300
Без данок
статус на залиха: Достапно само со нарачка

Бр.

Оригинален полнач за брзо полнење на сите уреди

2.1 ампер

бела боја

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња