Led лампа

$500
Без данок
статус на залиха: 2 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

Лед лампа за читање 

Touch LIght копче на допир која предава бела светлина в 3 нијанси

Лампата може да се користи во бебешка соба каде  дава удобна и пријатна светлина која релаксира според вашиот вкус за светлина

Лед лампа за читање
Touch LIght копче на допир која предава бела светлина в 3 нијанси
Лампата може да се користи во бебешка соба каде дава удобна и пријатна светлина која релаксира според вашиот вкус за светлина

Слични производи

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња