KM-367 Блутут звучник

статус на залиха: 3 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,400
Без данок
Бр.

Блутут звучник со лед светло РГБ

слот за мемориска карта и усб

аукс кабел

КМ-367 кенса

Слични производи