HTC 526 тример за брада

$400
Без данок
статус на залиха: 2 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

8 часа да се наполни за да се користи околу 45 минути

лесен за употреба со Push type -копче

ножот е изработен од медицински челик 

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња