CasaLand Блутут звучник

$1,600
Без данок
статус на залиха: 1 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

Одличен дизајн исполнет со квалитет и супер звук која дава многучасовно уживање во музиката


димензии 20цм - 10 цм

уредот е пакуван со усб кабел и каиш за удобно користење и носење

Одличен дизајн исполнет со квалитет и супер звук која дава многучасовно уживање во музиката
димензии 20цм - 10 цм
уредот е пакуван со усб кабел и каиш за удобно користење и носење
Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња