BX3 Skilled Type c Micro Iphone Усб кабел

$350
Без данок
статус на залиха: 100 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

1. Должина 1 метар Тежина 42г

2. Поддршка за полнење и пренос на податоци

3. Материјал: ABS + TPE

4,118 калај-обложен обложен калај-безжичен кислород без бакарен жица OD: 2.9mm ; со максимална 2,4A струја

5. Ново пакување, 30 парчиња по сет, со држач за дисплеј * 1 парче (Молња * 10 парчиња, микро * 10 парчиња, тип-Ц * 10 парчиња)

1. Должина 1 метар Тежина 42г
2. Поддршка за полнење и пренос на податоци
3. Материјал: ABS + TPE
4,118 калај-обложен обложен калај-безжичен кислород без бакарен жица OD: 2.9mm ; со максимална 2,4A струја
5. Ново пакување, 30 парчиња по сет, со држач за дисплеј * 1 парче (Молња * 10 парчиња, микро * 10 парчиња, тип-Ц * 10 парчиња)
Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња