BX 19 Type C Усб кабел

$200
Без данок
статус на залиха: 150 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

BOROFONE   Type C усб кабел

1. Должина: 1 м, тежина: 17гр

2. Материјал: ПВЦ

3. Синхрона поддршка за полнење и пренесување на податоци, максималната струја е околу 1.3A

4. Спецификација на жичното јадро: 66 четворо-обложена калај-обложена бакарна жица без кислород

Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња