BX 19 MICRO Усб кабел

статус на залиха: 150 Бр.
статус на достава: 1-3 days
200
Без данок
Бр.

Borofone Micro Усб кабел 

1. Должина: 1 м, тежина: 17гр

2. Материјал: ПВЦ

3. Синхрона поддршка за полнење и пренесување на податоци, максималната струја е околу 1.3A

4. Спецификација на жичното јадро: 66 четворо-обложена калај-обложена бакарна жица без кислород