Mp3 KT-323 kensa

статус на залиха: 10 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,200
Без данок
Бр.

Mp3 FM transmiter modulator KT-323 KENSA

Мп3 модулатор со полнач за брзо полнење

Лед сино светло

Блутут за разговор

Слични производи