KT-15 Mp3 Fm transmiter

$600
Без данок
статус на залиха: 12 Бр.
статус на достава: 1-3 days

Бр.

bluetooth

sd slot


Ние се потпираме на колачиња за да ги обезбедиме нашите услуги. Користејќи ги нашите услуги, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња